Min første blog


Dette er de første ord i min første blog på min nye hjemmeside..!! Forhåbentlig vil bloggen kunne give mit arbejde en ekstra dimension, og mig selv en ny udfordring! Det skal helst være en ‘organisk’ blog – forstået sådan, at jeg skriver præcis, hvad der falder mig ind.

Jeg forestiller mig, det kommer til at handle om arbejdet med mine billeder, men også om dagligdagen, lyset og luften. Netop nu: Ser på de nedfaldne visne blades mange farver og former på det grønne græs. Det rykker i mig for at tage staffeliet ud og stå og male det! Men jeg har en udsmykningsopgave til Skagen redningsstation, der skal være færdig. Så det bliver når jeg har mere tid. Sne er også et godt emne for en maler – jeg har sådan lyst til at gøre som Van Gogh eller Monet – bare ud i marken og male dagen lang!!